Откријте го IQ Option

Тргувајте со forex, криптовалути и акции со IQ Option
Welcome back! You’re already logged in, so click on the button below to enter the traderoom:
Пробајте бесплатно
Пробајте бесплатно
Бесплатна пробна сметка. Без кредитна картичка.
Пробајте бесплатно
Бесплатна пробна сметка. Без кредитна картичка.
IQ Option Forex Trading
Forex Trading
Награда за извонредност 2017
Награда за извонредност 2017
The Award of Excellence is the highest honor among The Communicator Awards, given to those that exceed industry standards in quality and achievement. The IQ Option trading app was recognized by the voting committee as the best one in the Financial category in 2017.
Академија за интерактивни и визуелни уметности
Century International Quality Gold ERA Award
Златна ERA награда од Century International Quality
The prestigious award was given to IQ Option in recognition of our outstanding commitment to Quality and Excellence, particularly in the realm of Customer Satisfaction.
Business Initiative Directions Group
Best Trading Platform
Најдобра платформа за тргување
The IQ Option platform is a real blueprint for the industry. Isn't it great to trade on the absolute best platform the world has to offer? This award is the proof.
Forex Awards 2014
Најдете ги инструментите кои највеќе му одговараат на вашиот стил на тргување
IQ Option им дозволува на трговците во земјата да го прошират своето финансиско портфолио преку купување и продажба на валути, криптовалути, како и акции.
IQ Option - World’s most popular currency pairs
Форекс
(22)
Најпопуларните парови на валути во светот
NEW
IQ Option - Buy, hold and sell cryptocurrencies
Криптовалути
(13)
Купувајте, држете и продавајте криптовалути
NEW
Во зависност од вашиот став кон ризикот, IQ Option го поедноставува наоѓањето на финансиските инструменти кои му соответствуваат на Вашиот стил на тргување. Без разлика дали ќе решите да тргувате со forex, криптовалути или акции, сѐ тоа можете да го правите на едно место. Купувањето и продавањето на финансиски инструменти сега е полесно од кога и да било.
Пробајте бесплатно
Free practice account available. No credit card required.
Зошто да ја одберете платформата за тргување на IQ Option?
Наградувана платформа од сигурен брокер која ви овозможува да тргувате со омилените сретства на едно место.
Сѐ што ви треба на една платформа
Користете ги бројните графикони за да ги анализирате податоците од претходните години со цел да направите клучни одлуки за тргување. Сѐ што ви треба да тргувате со forex, криптовалути и акции на единствена платформа – и на вашиот омилен уред.
Откријте ги најновите инвестиции и можности за тргување
Постојат илјадници можности за трговија со forex, криптовалути и инвестиции во опции кои чекаат да бидат откриени. Вие можете уверено да тргувате користејќи ги најновите инфомации за пазарот, новостите за вредноста на акциите, известувањата за нестабилност, билтени и календари.
Дух на заедништво
Кога тргувате со forex и криптовалути со IQ Option, Вие никогаш не сте сами. Побарајте поддржка и совети од колеги-трговци без да ја напуштате страницата за тргување.
Платформата на IQ Option постојано се подобрува и надоградува и секогаш користи повратни информации од нашите трговци. Ние постојано пронаоѓаме начини за да ја осигураме брзината, точноста и леснотијата на користење на IQ Option.
Онлајн трговска платформа на IQ Option
Секоја опција во IQ Option постои со цел да им го обезбеди на клиентите најдоброто трговско решение, преку комбинација на ефективна платформа и голем број на иновативни производи..
IQ Options trading platform
IQ Options mobile trading platform
Пробајте бесплатно
Free practice account available. No credit card required.
Депозити и повлекувања на сретства
Користејќи најсовремена платформа за мобилна трговија, трансакциите на IQ Option започнуваат со минимален износ од £1, што е едноставен и привлечен начин за новите трговци да го искусат тргувањето онлајн. За вас кои се интересирате за платежната компатибилност, ќе ви биде драго да дознаете дека IQ Oprion прифаќа низа на платежни финансиски системи.
Withdrawal methods
Withdrawal methods
VISA
Mastercard
Skrill
WIRE TRANSFER
WebMoney
NETELLER
UnionPay
LIQPAY
За да ја задржи водечката позиција како еден од најдобрите онлајн брокери, IQ Option е фокусиран да обезбеди квалитетни услови за тргување. Нашата компанија има широк спектар на удобни, безбедни и пристапни методи за плаќање, вклучувајќи и опции за електронско плаќање и банкарски трансакции за внесување на депозити или повлекување на сретства.
100% SSL Secure
VISA
Mastercard
PCI
Пробајте бесплатно
Free practice account available. No credit card required.
Тргувајте со IQ Option
Регистрирајте се за да добиете пристап
Тргувајте со IQ Option
Регистрирајте се за да добиете пристап
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА ОПШТ РИЗИК:
Финансиските услуги кои се предложени од овој веб-сајт носат високо ниво на ризик и возможно е да резултираат со губење на сите Ваши сретства. Никогаш не треба да вложувате повеќе пари отколку што можете да си дозволите