Преземете ја IQ Option апликацијата

IQ Option е напредна апликација која им дозволува на корисниците да работат со неколку инструменти за онлајн тргување.

Брзото реагирање на податиците и настаните во реално време е безусловно неопходно во онлајн трговијата, затоа разработивме апликација за сите популарни оперативни системи – вклучувајќи ги Windows за персонален компјутер, Mac OS, iOS и Android. Им препорачуваме на сите трговци да ја преземат апликацијата IQ Option со цел да го извлечат максимумот при нивното тргување.

Не грижете се во случај ако апликацијата не е достапна за Вашиот уред, бидејќи се уште може да тргувате користејќи го веб-интерфејсот.

Одберете го вашиот уред за да ја преземете IQ Option апликацијата.

 

Преглед на апликацијата IQ Option за персонален компјутер

Погледнете видео преглед на IQ Option за персонален компјутер кој ги покрива најважните карактеристики на платформата.

 

 

За да почнете да ја користите платформата, започнете да тргувате со демо сметка. Ако сметате дека ви е потребен дополнителен тренинг откако ќе се префрлите на реална сметка, можете да се вратите на демо сметката во кои и да било време.

Десктоп платформата на IQ Option е наградувана апликација, високо оценета од страна на професионални трговци, како и од трговци-почетници. Сепак, не ни верувајте на збор – сами видете го овој моќен софтвер за тргување.

Користете 13 различни индикатори за технички анализи кои вклучуваат променливи просеци, индикатор MACD, Alligator Forex, параболичен SAR и научете се да ги користите со помош на видео туторијалите. Изберете до 9 графикони на Вашиот екран едновремено. И уживајте со моменталните повлекување на сретства на Вашата кредитна картичка.

IQ Option е брокер кој е со седиште во Европа и е регулиран од страна на CySEC. Поради безбедносни причини, брокерските фондови се чуваат одделно од сретствата на нашите клиенти. Сите VIP клиенти добиваат персонален менаџер за личната сметка кој го зборува нивниот јазик.

 

IQ Option Мобилна апликација за iOS и Android

Моќните Android и iOS апликации им дозволуваат на нашите трговци да останат приклучени кон нивните сметки каде и да одат.

Погледнете го ова кратко видео за да научите повеќе околу IQ Option апликацијата за iOS и Android.