Исклучителни услови за Тргување со Forex

Тргувањето со Forex со IQ Option Ви дозволува да уживате во конкурентските ценовни разлики.
Добредојдовте повторно! Веќе сте најавени, кликнете на копчето подоле да влезете во собата за тргување:
Почнете да тргувате
Работно време на берзите, BST
Распоредот на сесиите за тргување е работното време на Forex берзата, според Британското Летно Време. Forex берзата е отворена 24 часа од Понеделник до Петок. Кога цената на Еврото расте, а цената на Доларот паѓа, би било пожелно за трговец да го купи тој пар, за потоа да го продаде по повисока цена – со што би остварил профит. Доколку обратното е случај (Американскиот Долар да расте во однос на Еврото), би било паметно да се размисли за продавање на девизниот пар. Меѓутоа, ненадејна промена на насоката на трендот може негативно да се одрази на профитабилноста на зделката.
Forex трговија за почетници
Запознајте се со основите на трговијата со Forex гледајќи кратка видео лекција
Зошто да ја одберете Трговската Платформа за Криптовалути на IQ Option?
Fast deposits and withdrawals
Брзо плаќање и повлекување на средства
Имајте достап до IQ Option за персонален компјутер, iOS и Android. CFD трансакциите никогаш не биле волку достапни
mastercard
visa
neteller
skrill
bitcoin address
Reliable and highly liquid
Сигурни и со висока ликвидност
IQ Option е трговска платформа за криптовалути, како и лиценциран и регулиран брокер за CFD трансакции со месечен трговски обем поголем од 11 милиони американски долари
Лиценца Cysec
24/7 customer service
24/7 грижа за корисници
IQ Option гордо ви ја претставува 24-часовната клиентска поддршка, 365 денови во годината. Добијте помош за секој аспект од трговската платформа за криптовалути на IQ Option.
en
es
it
de
fr
sv
pt
zn
ru
tr
ko
Margin trading
Тргување со маргини
Искористете дури до х5 со позајмен капитал за тргување со Bitcoin и цели х25 за CFD трансакции. Заработете 25 пати повеќе од обично со точно предвидување
Профитабилност без лимит
Short selling
Краткорочна продажба
Продавањето на CFD или на кој било вид на дигитални средства краткорочно дава можност за профит дури и во опаѓачки пазари
24 средства
btc
eth
omg
User-friendly trading
User-friendly трговија
Имајте достап до IQ Option за персонален компјутер, iOS и Android. Тргувањето со Bitcoin и CFD трансакциите никогаш не биле волку достапни.so accessible.
Mac OS
Windows
Linux
iOS
Android
Започнете да тргувате сега
Регистрирајте се и добијте пристап
Започнете да тргувате сега
Регистрирајте се и добијте пристап
Q & A
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА ОПШТ РИЗИК:
Финансиските услуги кои се предложени од овој веб-сајт носат високо ниво на ризик и возможно е да резултираат со губење на сите Ваши сретства. Никогаш не треба да вложувате повеќе пари отколку што можете да си дозволите